Veroni Për Momentin Gjendet Në QKUK Ku Po Trajtohet Për Shkak Të Gjendjes Së Rëndë Shëndetësore.

Uncategorized

Veroni Për Momentin Gjendet Në QKUK Ku Po Trajtohet Për Shkak Të Gjendjes Së Rëndë Shëndetësore.

3 Qershor, 2020
Veroni Për Momentin Gjendet Në QKUK Ku Po Trajtohet Për Shkak Të Gjendjes Së Rëndë Shëndetësore.
“ E guditën me grushta e shkelma me gjithë forcën që kishin,Unë isha së bashku me Veron Hasanin”shprehet Fitim Pacolli në një postim në facebook, përcjell InfoDiaspora.de

Unë isha së bashku me Veron Hasanin në një vend publik, në shesh duke ecur rrugës për në shtëpi. Veroni përgjatë rrugës nga Kuvendi, kur i ashtuquajturi President mbante konferencë, u shpreh me zë të lartë “Hajna”, dhe në atë moment njerëzit e Thaçit në prani të policisë në sheshin “Ibrahim Rugova” ushtruan dhunë mbi të. E goditën me grushta e shklema me gjithë forcën që kishin. Pastaj Veronin e futën brenda në kabinën e policit kujdestar brenda oborrit të Kuvendit të Kosovës. Edhe aty ushtruan dhunë mbi të.

Veroni për momentin gjendet në QKUK ku po trajtohet për shkak të gjendjes së rëndë shëndetësore.

Në Kosovë demokraci më nuk ka. Kjo dhunë tregon që kjo qeveri e Thacit kështu me dhunë do të tentoj të na e mshel gojën secilit. Sot Veronit, nesër neve tjerëve. Shoqëria jonë nuk guxon ta toleroj.

#edheunëjamVeroni

#liripërVeronin
/“Infodiaspora.de”/

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*

code